Konfirmationsgaver 2015

Konfirmationsgaver til både drenge og piger skal være lidt som voksengaver, og så alligevel…

Konfirmationen fejres jo som barnets indtræden i voksenlivet, og gaven til konfirmanden skal også symbolisere dette lidt. Men det må stadig gerne være en ungdommelig gave – bare aldrig en gave, som man ville give et barn.

Den bedste konfirmationsgave 2015 er en oplevelse, som kan give konfirmanden en lille forsmag på det at blive voksen.

Eksempler på gode konfirmationsgaver til konfirmander i 2015:

PrøvedykPrøvedyk i havet
Giv konfirmanden muligheden for at prøve en dykkertur under danske og kontrollerede forhold i dansk farvand. Han eller hun skal selvfølgelig kunne svømme i forvejen, for at få det optimale ud af et dykkerkursus for begyndere. Giv et gavekort til et spændende prøvedyk i havet som konfirmationsgave.
Pris kr. 399,-

Prøvetur i LamborghiniPrøvetur i Lamborghini
Der er ikke lang tid til at der skal tages kørekort og nogle er allerede blevet så interesseret i biler, at de godt ved, at en Lamborghini er en uopnåelig drøm i Danmark. Men derfor kan man jo godt drømme om en prøvetur som passager i en drømmebil. Hvorfor ikke give et gavekort til en tur i en Lamborghini?
Pris kr. 575,-

TandemspringTandemspring i faldskærm
Nogle er også begyndt at drømme om at springe ud i et frit fald i en faldskærm. Lad dog konfirmanden starte med et tandemspring, så kan de altid efterfølgende afgøre om faldsskærmsspring er sporten for dem. Giv et gavekort til et tandemspring på Sjælland eller Jylland.
Pris på Sjælland kr. 2.500,-

Pris i Jylland kr. 2.300,-

Model coachingMest for konfirmand piger
Drømmer konfirmand-pigen om en modelkarriere og elsker hun at posere foran et kamera? Giv hende et gavekort til en fotosession hos en professionel fotograf.
Pris kr. 2.995,-.


 

This entry was posted in Konfirmationsgaver and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>