Gaven til bryllupsdagen

Har du husket en lille gave til bryllupsdagen? Din partner vil sætte stor pris på den!

Efter bare nogle få år, glemmer mange at fejre bryllupsdag. OK, det kan jo heller ikke fejres som et sølvbryllup hvert år, men en fast tradition om at gå ud og spise, give hinanden en lille bryllupsdagsgave eller bare en buket blomster på dagen, bør indlejres i hukommelsen. Det kan måske i den sidste ende være det, som gør, at man undgår skilsmissen. Lidt påskønnelse og betænksomhed skader absolut ikke på et forhold.

Her følger ideer til hvordan I kan fejre jeres bryllupsdag, uanset om I er på vej til et års bryllupsdag eller 6 års bryllupsdag.

Romantisk slotsophold
Slotsophold Hvedholm slot
Der er en del gamle og smukke slotte i Danmark, som er blevet ombygget til slotshoteller, hvor man kan overnatte i smukke værelser med himmelseng og spise i slottes dejlige spisestuer. Hvad med at give manden eller konen den ultimative kærlighedsgave, og invitere ham eller hende på et slotsophold i en weekend med masser af forkælelse til jer begge, så I rigtigt kan nyde hinanden.

En miniferie til London

Ofte koster en flybillet til London mindre end en tur over Storebæltsbroen. London giver masser af muligheder for at få en dejlig weekend sammen og forkæle hinanden med en tur til en musical, en koncert eller en af de mange andre events, som London byder på. En miniferie til London (uden eventuelle børn) vil give jer den afslapning og ro, som skal til, hvis man vil væk fra daglig stress og jag.

This entry was posted in Bryllupsdag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>